catalàcastellano
Edicions del 1979 (22)
Segur que Colom era català?
Les raons per dubtar-ne
Xavier Deulonder16,00 €
Durant els darrers anys, han aconseguit força acceptació, sobretot entre persones vinculades al catalanisme i a l'independentisme, les teories proposades per Jordi Bilbeny i els seus seguidors i col·laboradors, agrupats en l'entitat Institut Nova... (+)
Arrels a octubre
Roger Castellanos i Corbera i David Rodríguez i Albert (coordinadors)15,00 €
Arrels a Octubre neix amb la intenció de celebrar el centè aniversari de la Revolució d’Octubre. Però fixeu-vos-hi bé: no s’hi queda, ni s’hi resigna. Les arrels són vives, dinàmiques i canviants, de la mateixa... (+)
Els orígens de l'independentisme català a Cuba
El Catalunya. Grop Nacionalista Radical de Santiago (1907-1932)
Fermí Rubiralta i Casas14,00 €
Quan ens acostem als antecedents de l’esclat sobiranista que avui dia ocupa un lloc central dins l’agenda política del nostre país, resulta fins a cert punt sorprenent constatar com una de les primeres i, sens dubte, més clares reivindicacions... (+)
Episodis del moviment obrer català
vol. 1
AA. VV.14,00 €
A hores d'ara, el lector interessat en la història del moviment obrer català té al seu abast una àmplia bibliogràfia en què, tot i que predominen els estudis centrats en una localitat, comarca o període, les biografies dels... (+)
El País Valencià que volem
Plataforma pel Dret a Decidir13,00 €
La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià (PdaD) és un espai cívic de debat i acció. Un espai en què la ciutadania valenciana reflexiona sobre la realitat política del moment i fa projectes de país. El... (+)
Dones i treball al Poble Sec
durant el franquisme
Elisabet Velo Fabregat15,00 €
Aquest llibre analitza la quotidianitat femenina en un període en el qual l'activitat laboral extradomèstica de les dones està invisibilitzada, sotsregistrada. I aquí rau un dels aspectes més valuosos de l'obra: la capacitat de... (+)
La història m'absoldrà
Fidel Castro8,00 €
La Història m’absoldrà és el text del discurs que Fidel Castro va pronunciar en la seva pròpia defensa l’any 1953, havent estat detingut i acusat de l’assalt a la caserna Moncada de Santiago, el 20 de juliol d’aquell mateix... (+)
Panrico, la vaga més llarga
Isabel Benítez y Homera Rosetti15,00 €
La lluita de les treballadores i treballadors de Panrico suposa un clar exemple de dignitat i valentia contra una lògica econòmica i social inhumanes. Es tracta d’un conflicte que irromp en una etapa d’atac als sectors de la classe treballadora que... (+)
Manuel de Pedrolo i la nació (1957-1982)
Xavier Ferré Trill17,00 €
Manuel de Pedrolo i la nació (1957-1982) analitza la relació entre literatura i compromís intel·lectual en la trajectòria Manuel de Pedrolo entre els anys cinquanta i vuitanta, un període ben significatiu de presa de posicions. El... (+)
En aquesta gran època... les paraules son punys
Jordi Martí Font14,00 €
«...una reflexió imprescindible al voltant de com la privatització del llenguatge ha implicat, en termes de  Susan George, un pensament segrestat: una impotència social a l’hora de resistir-se a l’opressió del capitalisme... (+)

Número de registres trobats: 22123>