catalàcastellano
Lo diable gros (10)
Batecs de vida
Edició i estudi introductori a cura de Marina Mallafrè
Maria Aurelia Campmany14,00 €
Batecs de vida és la transcripció del dietari inèdit que Maria Aurèlia Capmany va escriure durant el període comprès entre 1937 i1939. Revela com se sentía una noia en plena guerra civil, què suposava l'abandò de... (+)
Foc Creuat
Albert Ventura16,00 €
«Quan fa temps que es diu que a Catalunya no hi ha crítica, que hi manca la vocació ordenadora i imparcial que actualitzi la tradició d'ara i encamini la de demà, Albert Ventura, jove crític -esperit jove i esperit crític-,... (+)
Llibre negre
AA. VV.15,00 €
El Llibre Negre és una antologia de textos anarquistes d’alliberament nacional escrits des dels i per als Països Catalans (sencers o a trossos) que intenten pouar en la memòria llibertària independentista, d’expressió catalana i... (+)
L'incendi perdurable
La qüestió nacional a l'Estat espanyol
Andreu Nin12,00 €
Aquest llibre pretenia omplir un buit en l'obra política d'Andreu Nin desprès que la seva sobtada desaparició no li permetés finalitzar un esudi complet sobre la perspecti sobre la perspectiva marxista entorn a la qüestió de les... (+)
L'espurna
Cites i aforismes per encendre consciències i portar la transformació social
David Palau15,00 €
Enfront d’un sistema que vol persones callades, conformistes i obedients, necessitem “pensar de manera coherent i unitària”, tal com ja va advertir el pensador Antonio Gramsci. L’espurna és un recull de prop de mil cites i aforismes... (+)
El foc de Prometeu
Ferran Aisa18,00 €
El recull d'articles El foc de Prometeu, vibra amb l'esperit del mite grec que va retornar la tortxa de foc als humans. La humanitat que pensa i lluita i que creu que és urgent i necessari construir un altre món ha de recollir el foc de Prometeu, la tortxa... (+)
A Ovidi Montllor
Un temps, una estima, una idea
AA. VV.12,00 €
Un temps, una estima, una idea és un llibre d’homenatge a Ovidi Montllor fet per diferents veus per a qui l’alcoià és un referent. Feliu Ventura, Jana Montllor, Antoni Miró, David Fernández, Josep Vicent Frechina, Bel Zaballa,... (+)
Dubte raonable
Humor gràfic, crític i perplex
Idren15,00 €
Idren és un dels diferents noms que fa servir l'autor en funció de la disciplina creativa que practiqui: pintura, gravat, il·lustració, muralisme, còmic... En aquest cas l'humor gràfic. El llibre que teniu a les mans és... (+)
Foc a la barraca
David Fernàndez12,00 €
Hi ha un mètode Higinia [alter ego d'en David]? Potser una equació de memòria, dades i alternatives. I les dosis justes de ritme, urgència i ràbia. Com les bones cançons. Primer, i sempre, i sobretot, la memòria. Antidot,... (+)
Mots incendiaris
Recull d'articles (2007-2011)
Roger Palà10,00 €
És amb la mà i el puny clos, i els dits aferrats al volant del mànec, ben tensats, que podem utilitzar eines per conrear, crear i construir, però també, si cal, per tallar, desfer i segar. És amb paraules ben compostes i amb... (+)

Número de registres trobats: 10