catalàcastellano
Piscina (14)
Escola xocolatina
Joana Sabata amb il·lustracions d'Armand15,00 €
«La Tina corre una mica, esquiva un bassal, puja dues escales, saluda el conserge i creua l’entrada del lloc més saborós del món: l’Escola Xocolatina. — Rinnnng! —sona el timbre—. Tothom a rentar-se les mans! —criden... (+)
Visual i dits i nas i orelles i gust de cireres
AA. VV.16,00 €
Aquest és un llibre fet a moltes mans entorn de tres propòsits: despertar els sentits, celebrar la literatura infantil/juvenil i guaitar la lletra nua. Un llibre descosit, hilarant, un xic boig… Amb trenta-nou textos escrits amb els dits i la llibertat ... (+)
Mapa de ciutats somiades
Joana Pijama i anduluplandu16,00 €
Mapa de ciutats somiades és un relat amb paraules i dibuixos a partir de les inquietuds dels infants de cada població descrita: L’Ametlla de Mar, Amposta, Cambrils, Constantí, Falset, Gandesa, Montblanc, Móra d’Ebre, Reus, Salou,... (+)
Cançó de bressol per a un huracà
i altres contes dormilegues
Joan Faldilles & Armand16,00 €
Cançó de bressol per a un huracà i altres contes dormilegues és un àlbum il·lustrat que recull un total de vuit contes amb un motiu (o excusa) comú: el son, “zzzzzz”. Un llibre per llegir, mirar i… fer-lo ... (+)
Monos en la cara
Joana Corbata16,00 €
Monos en la cara és un àlbum il·lustrat atrevit. Qui el llegeix s’endinsa en un passeig urbà i acolorit on, com passa a la selva, pot fer ressorgir el seu propi animal. Al final del camí ens sorprendrem amb un retrat que esdevé... (+)
Animalari de carrer
Joan Mitjons y Júlio Aliau15,00 €
L'obra, Animalari de Carrer, és una adaptació per a grans i petits de l'incident del 13 de juny a la capital de Georgia, Tbilisi; en que els animals del zoològic van escapar-se arran de l'elevat nivell d'aigua desbordada dintre del... (+)
Formigues a l'aspiradora
Joan Camises i Marta Contreras16,00 €
...Arriba l'estiu i, de nou, una fila de formigues torna a aparèixer a la cuina. I ella s'ho mira sorpresa, amb l'alegria de qui troba un vell amic. Un any més tard, vuit centímetres més alta. ... (+)
Inventari de contes
Joan Mitjons amb il·lustracions de Júlio Alau16,00 €
“M’agraden els contes amb forma de llista, és per això que, en aquest recull, en trobareu tants. De llistes en tinc moltes, per exemple: tinc una llista dels llibres que llegeixo, una altra llista dels meus gelats preferits, una de noms de vaixell,... (+)
L'amic
Joana Pijama amb il·lustracions de Berta Artigal16,00 €
“En Menut és un nen de vuit, anys, dos mesos i vint-i-tres dies d’edat. Vesteix amb samarreta curta i banyador mullat. Fa un metre vint-i-sis centímetres d’alçada, pesa vint-i-cinc quilos i té un trenta-dos i mig de peu, si fa no... (+)
El calaix de l'artista
Joan Barrets i Anna Terricabras16,00 €
Les capses, les finestres i els calaixos tots s’assemblen: no saps què amaguen fins que no els obres… Aquest és un conte il·lustrat on la curiositat vertebra la narració i on el lector esdevé protagonista. Pàgina a... (+)

Número de registres trobats: 1412>