que-pagui-pujol-9788493833206

Que pagui Pujol! és un relat viscut i trepidant, amb noms i cognoms, i d’alt contingut batallant. Una crònica plena de referències musicals i localitzada a espais mítics de la capital catalana, molts d’ells desapareguts i esborrats de la memòria oficial, d’una ciutat en constant lluita per fer desaparèixer tot rastre de disidència.

Un collage narratiu que combina la recerca històrica i autobiogràfica, amb un acurat esforç per retractar el moviment punk de principis dels 80, a partir de fotografies, cartells i octavetes, fanzines i retalls de premsa.

El protagonista del llibre és el propi autor: un Joni D. adolescent i punk, que ens condueix des de l’irreverent escena musical alternativa i les primeres okupacions, fins a les mobilitzacions autònomes en contra de l’OTAN i el servei militar.

La història de deu anys que comença amb les primeres emissions de les ràdios lliures, i acaba amb el naixement de diversos projectes autogestionaris vinculats als moviments socials barcelonins.

Un treball militant i resistent que ens mostra el pes i la significació de les contracultures urbanes, tot qüestionant l’estratègia de l’amnèsia orquestrada durant la Transició.

Una crónica punk de la Barcelona de los 80 - Joni D
Joan Salvat-Papasseit, poeta amb majúscula - Joan Salvat Papasseit
Nos aburrimos en la ciudad - Ivan Chtcheglov
Artemisia Gentileschi y el feminismo en la Europa de la Edad Moderna - Mary D. Garrard
Teoría estética - Theodor W. Adorno
La cultura no es una autopista, los museos podrían ser jardines - Lucía Egaña Rojas | Giuliana Racco (eds.)
icone subscripcions

A Virus també necessitem recuperar energies.
Tanquem del 6 al 21 d'agost. Les vostres comandes es prepararan a partir del 22.
Gràcies pel vostre suport!