catalàcastellano
Pol·len edicions
Una altra floresta es possible291 pàgines
Experiències d'apoderament comunitari a CollserolaISBN: 978-84-16828-48-7
Maria Ferrer, Pere Lecha i Ramon Piqué10,00 €
Pol·len edicions
todostuslibros.com
una-altra-floresta-es-possible-978-84-16828-48-7comprar

La Floresta és difícil de definir, segurament impossible. Hi ha tantes Florestes com persones hi viuen, hi venen o l’estimen. Cadascuna d’aquestes té el seu retrat i el seu relat. Tanmateix, i perquè hi vivim, hi venim o l’estimem, calia un llibre on dipositar-hi aquests retrats i aquests relats. Allò que hem estat, que som i/o que voldríem ser.

Una trentena de persones han contribuït en fer aquest llibre, i així preservar la memòria com a forma d’identitat col·lectiva i la seva projecció cap al futur.

“El llibre transmet pluralitat, força col·lectiva i una idea de lluita i compromís constant en allò més preuat que tenim com a habitants de qualsevol indret: el nostre entorn, en majúscula. L’entorn físic, el paisatgístic, i especialment l’entorn relacional”.

Mª Dolors Sabater, al pròleg del llibre

 

“El relat que trobareu en aquest centenar de planes mal comptades, és un relat plural, divers, contradictori i complementari. Amb moltes veus i un mateix desig de seguir sent. De sentir-se formant part d’una realitat compartida amb altres.”

Joan Subirats, a la presentació del llibre

Transformaci√≥n agraria, migraci√≥n y desarrollo - Ra√ļl Delgado Wise y Henri VeltmeyerDavid Harvey - N√ļria Bechach y Abel Albet (eds.)¬ŅQu√© hacer en caso de incendio? - H√©ctor Tejero y Emilio SantiagoDecrecimiento vs. Green New Deal - Herman Daly, Troy Vettese, Robert Pollin, Mark Burton y Peter SomervilleCosechas especulativas - Jennifer Clapp y S. Ryan IsaksonLas batallas de la bici - James Longhurst