una-altra-floresta-es-possible-9788416828487

La Floresta és difícil de definir, segurament impossible. Hi ha tantes Florestes com persones hi viuen, hi venen o l’estimen. Cadascuna d’aquestes té el seu retrat i el seu relat. Tanmateix, i perquè hi vivim, hi venim o l’estimem, calia un llibre on dipositar-hi aquests retrats i aquests relats. Allò que hem estat, que som i/o que voldríem ser.

Una trentena de persones han contribuït en fer aquest llibre, i així preservar la memòria com a forma d’identitat col·lectiva i la seva projecció cap al futur.

“El llibre transmet pluralitat, força col·lectiva i una idea de lluita i compromís constant en allò més preuat que tenim com a habitants de qualsevol indret: el nostre entorn, en majúscula. L’entorn físic, el paisatgístic, i especialment l’entorn relacional”.

Mª Dolors Sabater, al pròleg del llibre

 

“El relat que trobareu en aquest centenar de planes mal comptades, és un relat plural, divers, contradictori i complementari. Amb moltes veus i un mateix desig de seguir sent. De sentir-se formant part d’una realitat compartida amb altres.”

Joan Subirats, a la presentació del llibre

Tejer comunidades - Fil a l'Agulla Cooperativa
Alerta greenwashing - Jaume Enciso
Objectiu Venus - VVAA
Agenda Pol·len 2024 - VVAA
L’expropiació de la ciutat popular - Marc Dalmau
ALIMENT - VVAA
icone subscripcions

A Virus també necessitem recuperar energies.
Tanquem del 6 al 21 d'agost. Les vostres comandes es prepararan a partir del 22.
Gràcies pel vostre suport!