Jan Tytgat és professor i director del departament de Toxicologia i Farmacologia de la U.C. Lovaina. Ha obtingut diferents premis, entre els quals destaquen el premi del Consell de Recerca (UC Lovaina) i el premi Dr. E. Delcroix (Institut Marí de Flandes).
Evelien de Vlieger (Bèlgica, 1969) és traductora i escriptora. Ha publicat nombrosos àlbums il·lustrats, tant de ficció com informatius, i també relats per a primers lectors i novel·les juvenils.
Sebastiaan Van Doninck (Bèlgica, 1979) es va criar en un petit poble de Flandes, en una gran família de forestals, i ja des de petit que, sota la influència de la seva mare, dibuixava animals. Volia ser biòleg, ballarí i dibuixant de còmic, però va acabar convertint-se en un il·lustrador amb una habilitat especial per pintar animals amb característiques humanes: els retrats que en fa són elegants i amb sentit de l’humor. Treballa amb tècniques tradicionals i digitals i sap adaptar els colors a l’atmosfera de la història de la qual parla. Van Doninck ha treballat per nombroses editorials i col·labora també com a il·lustrador amb diferents diaris i revistes.