els-origens-de-la-postmodernitat-9788412325560

Punyent i rigorós, aquest assaig traça la gènesi, la consolidació i les conseqüències del concepte de postmodernitat. Un recorregut intel·lectual apassionant que arrenca els anys trenta del segle XX a l’àmbit hispànic, continua amb els canvis de significat i d’ús del terme a finals de la dècada de 1970, quan es popularitza, i culmina amb els debats dels anys noranta. L’autor, un dels pensadors marxistes contemporanis més rellevants, ens ofereix una anàlisi històrica sobre els orígens de la postmodernitat.

D’on prové la idea? Qui va ser el primer a concebre-la?, i a desenvolupar-la? Com han canviat els seus significats? A quins interessos serveix? Què passa amb l’art, el temps i la política en l’era de l’espectacle? Què ha acabat?, i què ha començat? Aquestes són les preguntes que es responen a Els orígens de la postmodernitat.

Perry Anderson (Londres, 1938) és historiador i assagista. Especialista en història intel·lectual, ha estat professor a la Universitat de Califòrnia (UCLA) i editor de la New Left Review, revista acadèmica d’arrel marxista anglosaxona. Ha escrit, entre d’altres, Passages from Antiquity to Feudalism (1974), Lineages of the Absolutist State (1974), Considerations on Western Marxism (1976), Arguments within English Marxism (1980), In the Tracks of Historical Materialism: The Wellek Library Lectures (1983), A Zone of Engagement (1992), The Origins of Postmodernity (1998), Spectrum: From Right to Left in the World of Ideas (2005), The H-Word: The Peripeteia of Hegemony (2017) i The Antinomies of Antonio Gramsci (2017). Les seves obres s’han publicat en més d’una vintena de llengües. Aquest és el seu primer llibre traduït al català.

Spectrum - Perry Anderson
La palabra H - Perry Anderson
Dos revoluciones comunistas en el siglo XX - Perry Anderson y Wang Chaohua
Spectrum - Perry Anderson
Tras las huellas del materialismo histórico - Perry Anderson
Consideraciones sobre el marxismo occidental - Perry Anderson
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!