ebre-9788416855018

Entre els nois enviats a la Batalla de l’Ebre hi ha en Pere Puig, que ha hagut de deixar la seva vida de pastor; en Fermí Quintana, que s’ha allistat voluntàriament per trobar el seu germà desaparegut; en Valentí Godall, un convençut antifeixista; i en Jaume Comelles, un seminarista que viu espantat perquè companys com en Martí Claret, anticlericals, el miren amb tant d’odi com als enemics.

Ebre, del bressol a la batalla narra la història d’aquests cinc joves obligats a abandonar la innocència entre el xiulet de les bales. El destí de tots ells resultarà imprevisible.

Mentre tot això passa, els màxims responsables del govern de la República, fan mans i mànigues per atreure l’atenció de França i Anglaterra. D’una banda, Manuel Azaña, president de la República, intenta aconseguir una pau que estalviï més morts, però de l’altra, Juan Negrín, president del govern, vol allargar la resistència fins a aconseguir una ajuda internacional que sembla poc probable. Entretant, els nostres cinc protagonistes continuen lluitant vora el riu, suant, matant.. i potser, morint.

JO, TITUBA, LA BRUIXA NEGRA DE SALEM - Maryse Condé
SEMPRE HO HE SABUT - Barbara Balzerani
LA BRETXA - Anthony Cartwright
EN MATHIAS I LA REVOLUCIÓ - Leslie Kaplan
L’INFAME ROSALIE - Evelyne Trouillot
EL LLIBRE DOBLE - Dímitris Hatzís
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!