a-l-estiu-9788412504828

A l'estiu el cucut canta, el gelat es fon, les espigues maduren, els fruits cauen i la finestra s'obre... I així comença un conte senzill, un reguitzell de descobriments, personatges i accions que el lector podrà recitar en veu alta, i fins i tot ampliar amb altres troballes pròximes a la seva realitat.

Després de Quan desperta el sol, Al prat i Al cel, arriba l’últim títol d’aquesta col·lecció de llibres de cartró de petit format per als primers lectors, un joc d’imatges i paraules sobre els canvis que tenen lloc al llarg de les estacions tant a l’entorn natural com a la llar.

Giovanna Zoboli crea una correspondència poètica entre l’estiu i l’hivern mitjançant un vocabulari senzill i unes frases sintètiques i evocadores que dialoguen amb les il·lustracions belles i subtils de l’artista premiat italià Philip Giordano.

Aquesta col·lecció, indispensable durant l’etapa de l’educació infantil, és ideal per despertar els sentits i estimular la intel·ligència. Alhora que els petits de la casa es familiaritzen amb el llibre com a objecte físic, podran assimilar contingut interdisciplinari sobre el temps, els animals i els verbs de moviment.

BESTIARIO DE LOS COLORES - Adrienne Barman
LA BIBLIOTECA MACABRA - Edward Gorey
LA CABRA TRAGONA - Alan Mills
¿CÓMO SERÁ EL MÁS ALLÁ? - Shinsuke Yoshitake
LA DESAFORTUNADA VIDA DE LAS LOMBRICES - Noemi Vola
ELEFANTE EN LA SOMBRA - Nadine Robert
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!