el-feminisme-es-per-a-tothom-9788418705465

Què és el feminisme? «Dit de manera senzilla, el feminisme és un moviment que vol posar fi al sexisme, l’explotació sexista i l’opressió.» Així comença El feminisme és per a tothom, una introducció breu i accessible, on bell hooks exposa la naturalesa del feminisme i la seva promesa positiva d’eliminar el sexisme, l’explotació sexista i l’opressió.

Començant per una enquesta de les preocupacions i temàtiques més importants del feminisme, l’autora desmitifica conceptes polèmics i converteix el que aparentment és ideologia en sentit comú. hooks, que ofereix una avaluació crítica dels èxits i fracassos del feminisme contemporani, revisa una àmplia varietat de temes, incloent-hi els drets reproductius, la violència sexual, la raça, la classe i el treball.

Amb l’estil clar i directe que la caracteritza, hooks anima els lectors a veure com el feminisme pot entrar en contacte amb les seves vides i canviar-les. A veure que el feminisme és per a tothom.

bell hooks (Hopkinsville, Kentucky, 1952 – 2021) va ser una crítica cultural, una teòrica feminista i la reconeguda autora de més de vint llibres, inclosos 'Rock My Soul', 'All About Love', 'Sisters of the Yam', 'When Angels Speak of Love' i 'La voluntat de canviar. Homes, masculinitat i amor' (Tigre de Paper, 2021). Oradora carismàtica, dedicava el seu temps a ensenyar, a escriure i a donar conferències arreu del món.

Teoria feminista - bell hooks
LA VOLUNTAT DE CANVIAR - bell hooks
PARTIENDO PAN - bell hooks | Cornel West
ENSEÑAR PENSAMIENTO CRÍTICO - bell hooks
FUNK SIN LÍMITES - bell hooks y Stuart Hall
EL DESEO DE CAMBIAR - bell hooks
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!