guia-magica-d-autodefensa-amb-galetes-9788419206855

La Mona no s’assembla pas als poderosos mags encarregats de defensar la ciutat. De fet, la seva màgia només funciona amb el pa. Tot i això, sembla que s’ha convertit en el proper objectiu d’un assassí que recorre la ciutat acaçant tothom amb poders màgics.

Guanyadora dels premis Locus, Nebula, Dragon, Lodestar, Mythopoeic i Cóyotl, Guia màgica d’autodefensa amb galetes és una fantasia atípica i divertida que es pregunta com es forgen els herois.

T. Kingfisher és el pseudònim d’Ursula Vernon, una autora originària de Carolina del Nord. En una altra vida, escriu llibres infantils i còmics estranys. Ha estat nominada a guardons com el World Fantasy i l’Eisner i ha guanyat els premis Hugo, Nebula, Locus, Sequoyah, Alfie, WSFA, Cóyotl i Ursa Major. A més, les seves obres formen part de mitja dotzena de seleccions i llistes del gremi de biblioteques juvenils. T. Kingfisher és el nom que utilitza quan escriu pels més grans. El seu treball inclou múltiples reinterpretacions de contes de fades i un bon grapat d’històries peculiars sobre elfs i gòblins. Quan no està escrivint, és fàcil trobar-la al jardí, intentant establir contacte visual amb les papallones.

Els desposseïts (50 aniversari) - Ursula K. Le Guin
Sexe fora de norma (Humor) - VVAA
El hombre al que ya no le gustaban los gatos - Isabelle Aupy
El problema dels tres cossos - Cixin Liu
Escrits llibertaris - Albert Camus
L’home a qui ja no agradaven els gats - Isabelle Aupy
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!