on-off-cat-9788418821424

A casa ha arribat un nou electrodomèstic. L’aparell, conscient de com n’és d’important, per als humans, no acaba d’entendre per què a vegades prescindeixen dels seus serveis.

La resta d’aparells elèctrics seran els que hauran de respondre les seves preguntes: Com és que no estem sempre encesos? Què fan els humans quan ens apaguen?

Una divertida reflexió sobre l’ús de la tecnologia, amb un JOC DE REGAL, un joc que no cal endollar.

Parlar de tecnologia amb els infants és, actualment, més necessari que mai. On/Off intenta aportar un gra de sorra a aquesta conversa tan important, i ho fa mitjançant una mirada divertida sobre totes aquelles coses que ens fan humans: les nostres capacitats, la nostra complexitat i, especialment, la riquesa de les relacions que establim entre nosaltres. Per aconseguir-ho, les autores inverteixen el punt de vista del relat: són les màquines, els electrodomèstics, aquells qui ens observen i fan hipòtesis sobre el comportament humà.

En aquesta nova obra, el Col·lectiu Rosa Sardina ha perfeccionat encara més la seva capacitat de cuidar els detalls en un treball de collage molt meritori i original. El relat es complementa amb el joc de l’ON/OFF, un joc de taula encartat a l’interior del llibre, que ens convida a mantenir-nos desconnectats una estona més.

[También disponible en castellano]

El Col·lectiu Rosa Sardina és un grup d’il·lustradores que creu fermament que el treball col·laboratiu pot ajudar a millorar el món. Plegades, creen projectes il·lustrats, aprenent les unes de les altres i gaudint molt de l’experiència. Il·lustren amb la tècnica del collage, retallant i enganxant manualment papers pintats per elles mateixes. Amb aquesta tècnica a Takatuka també hem publicat Lota, la catxalota (2019, amb Roser Rimbau). El Col·lectiu Rosa Sardina el formen Cristina Sabaté, Belén Loza, Teresa Guilleumes Morell, Sonia Estela Guerra, Lydia Garrido, M. Josep Figueroa Naqui, Alba Ginesta i Elena Val.

Lota la catxalota - Col·lectiu Rosa Sardina i Roser Rimbau
El nadal desconegut - Gema Sirvent | Armand
La navidad desconocida - Gema Sirvent | Armand
CROAC - Werner Holzwarth | Emilio Urberuaga
RAUC - Werner Holzwarth | Emilio Urberuaga
QUAN VAIG PERDRE EL CAP - Matilde Tacchini | Mercè Galí
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!