quan-vaig-perdre-el-cap-9788418821653

«On tens el cap?», acostumem a preguntar als més petits quan tenen el cap als núvols. Aquesta és la història d’un nen que, de tan despistat, va acabar per perdre el cap. Ara la seva testa viatja pel món amb els seus pensaments i el recorre de punta a punta. Mentrestant, la realitat, sense massa èxit, intenta reclamar la seva atenció perquè el nen pugui resoldre les tasques diàries. Se’n sortirà? Recuperarà el cap, el nostre protagonista?

[También disponible en castellano]

Matilde Tacchini és directora d’art, il·lustradora i autora de literatura infantil. L’art l’apassiona des que era a l’escola primària. A 19 anys deixa el guix de banda i es dedica a la carrera de Direcció d’Art a la NABA. Després de 15 anys d’exitoses campanyes publicitàries, obre un estudi de disseny a Piacenza on, a més del disseny gràfic, es dedica a la seva autèntica passió: la literatura infantil.

Mercè Galí va estudiar il·lustració a l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja, de Barcelona, i es va especialitzar en gravat a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. L’interessa l’espontaneïtat del traç, el collage, la fotografia, jugar amb l’atzar i buscar la màxima expressió en el més simple. Valora el sentit de l’humor i intenta dur la imaginació més enllà del text per arrencar un somriure de complicitat al lector. Compagina la tasca d’il·lustradora amb tallers i cursos per a petits i adults. Ha estat finalista de la mostra d’il·lustradors de la Fira Internacional de Bolonya 2022 i ha rebut el Premi Junceda 2022 al millor àlbum il·lustrat. La seva obra ha format part de la Biennal de Bratislava el 2013 i el 2023, va ser seleccionada per al catàleg White Ravens 2022 i ha estat premiada en els International Latino Book Awards.

CUANDO PERDÍ LA CABEZA - Matilde Tacchini | Mercè Galí
El nadal desconegut - Gema Sirvent | Armand
La navidad desconocida - Gema Sirvent | Armand
CROAC - Werner Holzwarth | Emilio Urberuaga
RAUC - Werner Holzwarth | Emilio Urberuaga
SI PLORES COM UNA FONT - Noemi Vola
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!