cadaver-a-la-intemperie-9788461646081

Cadàver a la Intempèrie pot ser és l’obra més completa de Pedro García Olivo on recull les seves principals tesis contra els valors i les institucions capitalistes que fan de la democràcia un sistema totalitari, d’hai l’aparicio del concepte «Demofascismo».

García Olivo, des de postulats foucaultians i nietszchians, enten que a els essers humans d’avui estan forjats homogèniament per la civilització occidental. Des de la seva reflexió sobre el pensament unic contribueix a la crítica de les formacions culturals dominants. Aixi sotmet a una important crítica al posmodernisme i a l’antropologia acadèmica que, en la seva opinió ajuden a aniquilar la «diferència» cultural per convertir-la en mera «diversitat», com una correspondència sense multiculturalisme de tall demofascista. També li dedica un considerable espai a l’anàlisi de les lluites en Amèrica Llatina i a l’Estat espanyol, incorporant temes d’actualitat, com a els debats sobre la violència, el 15-m, l’experiment polític de la Veneçuela de Chávez , el moviment guatemalenc, la situació de Cuba o les seves experiències con el EZLN

En definitiva és una obra que no ens pot deixar indiferents, actualitat urgent, imprescindible per conèixer i reconèixer com bè anuncia al su epíleg «Al mes lleig dels homes».

CHOMSKY ON ANARCHISM - Noam Chomsky
SIM - Joan Prados i Jaume Rodon
La choledad antiestatal - Huascar Rodriguez García
El dogma de la no-violencia - Rolando d'Alessandro
El Camino del Bien - Heleno Saña
Cuerpo a cuerpo - Anónimo
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!