temps-dossier-critic-09-9788418580505

Plantejar la qüestió del temps és, en realitat, parlar de treball, de salut, d’educació, d’alimentació, de mobilitat, de consum, de cures... i, de retruc, parlar-ne més ajuda a afrontar els grans reptes pendents de la humanitat en tres escenaris: la crisi ecològica, la proposta feminista i com superar el sistema econòmic capitalista.

El nou Dossier Crític 09 que edita el mitjà i cooperativa Crític es titula Temps i ha comptat amb entrevistes a Jorge Moruno, Sara Moreno, Liliana Arroyo i Maria Nicolau, peces d’opinió de Carl Honoré, Marta Junqué, Fabian Mohedano, Antonio Maestre, Núria Alcaraz, Mar Vallecillos, Gonzalo Pin i la poesia d’Adriana Bertran. La revista està ecoeditada per Pol·len Edicions, empra paper FSC i és de producció local, distribuïda per Virus.

Una revista que analitza en unes 150 pàgines de reportatges, d’entrevistes, de reflexions i d’infografies com el capitalisme ha impulsat una sèrie de canvis culturals que, en ferma aliança amb el masclisme, han monetitzat cada fragment del nostre temps de vida.

Anuari Mèdia.cat 2023-2024 - VVAA
VOCES DESDE LAS ECONOMÍAS FEMINISTAS - VVAA
ANUARI MÈDIA.CAT 2022-2023 - VVAA
NO PUC MÉS - VVAA
ANUARI MÈDIA CAT 2021 - VVAA
EMERGÈNCIA - VVAA
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!