no-puc-mes-dossier-critic-10-9788418580697

El desè Dossier CRÍTIC es titula No puc més i se centra en l’anomenada nova societat de l’esgotament, tot posant en relleu una qüestió històricament tabú als mitjans de comunicació com són els trastorns mentals. Consta de 90 pàgines de reportatges, d’entrevistes i d’articles d’opinió, que demostren la preocupació creixent que hi ha a Catalunya per la salut mental.

No puc més posa el focus en les circumstàncies socials, culturals, laborals i econòmiques que provoquen esgotament, malestar mental o depressió, i així evita un enfocament psiquiàtric individual, ja que, entre altres coses, no vol ser un producte periodístic per a experts, sinó destinat a la població en general.

Després de la pandèmia de la Covid-19, tots els estudis apunten a un creixement del malestar emocional d’àmplies capes de la ciutadania, des de l’estrès laboral i la manca d’expectatives de futur fins a la depressió o l’ansietat, tot passant per l’espinosa qüestió del suïcidi, sobretot entre els joves. L’objectiu és donar veu, a més, a experts de diferents disciplines —no només psicòlegs i psiquiatres, que també— i a les associacions principals que treballen en l’àmbit de la salut mental a Catalunya.

Anuari Mèdia.cat 2023-2024 - VVAA
ANUARI MÈDIA.CAT 2022-2023 - VVAA
TEMPS - VVAA
ANUARI MÈDIA CAT 2021 - VVAA
EMERGÈNCIA - VVAA
Anuari Mèdia.cat 2020 - VVAA
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!