catalàcastellano
Sant Jordi 2019

Sant Jordi 2019: Dades i dates per agafar llibres per parades i xiringuitos

 

Us facilitem el llistat amb els títols que hem seleccionat per tal que pugueu triar els vostres lots de llibres per avançat. Necessitem que envieu la vostra comanda a través del correu electrònic distribuidora@viruseditorial.net fins al 12 d'abril, i passeu a recollir-la presencialment previ avís.

 

A continuació donem algunes indicacions importants amb els terminis i els descomptes de Sant Jordi:


Obrirem portes a partir del dilluns 1 d’abril; l’horari per a triar i recollir els llibres serà de dilluns a divendres de 10-13h i de 16-18:30 h.

• Teniu fins dijous 18 d'abril per retirar els lots; divendres 19 i dilluns 22 d’abril preparem la nostra paradeta i ja no us podrem atendre.

El període de devolucions: comença el dijous 25 d'abril i acaba el divendres 10 de maig. Recordeu que dilluns 1 de maig és festiu i no obirem pas.

►► Si no retorneu els llibres durant el termini proposat, el descompte del 30% que apliquem sobre els llibres venuts s'anirà reduint. Entre l'13 i el 19 de maig reduirem el descompte aplicat a un 20%; a partir del 20 de maig a un 10%. Més tard... millor que no feu més tard ;)

Algunes consideracions més:

Us emporteu els llibres a dipòsit (un màxim de 2 exemplars per títol, excepte en els llibres de Virus, en els quals no hi ha limitació de quantitat) fins exhaurir les existències, i es liquiden els llibres venuts després de la Diada.
• Cal repasar l’albarà per tal de detectar posssibles incidències. Els títols i les quantitats que apareguin a l'albarà, han de coincidir amb el material que us heu endut. En cas contrari, notifiqueu-nos les incidències al nostre correu electrònic.
• Heu de portar caixes pel transport i fer servir un embalatge adient: caixes de cartró o plàstic netes i d’una mida mitjana perquè els llibres no es facin malbé; eviteu caixes massa grans, caixes de fruita, carros de la compra, bosses, etc. Els llibres han de retornar tal com vam ser lliurats. Haureu d'abonar tots aquells que arribin malmesos, ja sigui a causa d'etiquetes o d'una manipulació indeguda.
• S’ha de tenir cura en la manipulació dels llibres, i si es marquen els preus, fer-ho amb llapis. Com que els llibres passaran la jornada a l’aire lliure, procureu passar-hi un drap sec als llibres abans de retornar-los.
• Per estalviar feines afegides, heu de liquidar en efectiu o targeta
els llibres venuts quan vingueu a tornar els sobrants, i ens heu de facilitar les dades fiscals de la vostra entitat (o el DNI d’una persona de l’entitat).

Gràcies i bon Dia del Llibre,

Salut!

 


23/04/2019 13:42:21