que-paguin-els-amos-9788418705540

Un manifest i anàlisi clars i punyents contra l'explotació laboral i per repensar un sindicalisme adaptat als nostres temps. Amb el món canviant a una velocitat vertiginosa i els treballadors i treballadores abocades al caprici de les aplicacions, a amos dèspotes i a contractes precaris, per què ens hem de preocupar pels sindicats? És que no són només per a treballadors industrials de cabells blancs i de mitjana edat?

Efectivament, molts sindicats semblen estar atrapats en el passat, i hi ha un desprestigi general dels sindicats, alimentat per la patronal. Però a la vegada sorgeixen experiències de lluites laborals inspiradores, des de vagues en sectors precaritzats fins a l’adaptació de sindicats per defensar els drets en l’era digital.

Parlant amb acadèmics, experts, i sindicalistes de base, Eve Livingston explora com s’organitzen els i les joves treballadores per exigir uns llocs de treball justos, i reimagina com s’hauria d’articular un moviment sindical inclusiu que representi a tots els sectors. La consigna segueix sent que la unitat de la lluita pot canviar el curs de la història, i els nostres amos ho saben. Sí, tu també necessites un sindicat. I el teu sindicat també et necessita!

Nascuts per vèncer - Arran
La fi de l'alternativa xinesa - Miquel Vila
Món de bojos - Micha Frazer-Carroll
En encesa espera - Benet Salellas i Vilar
Sospitosos habituals - Fonsi Loaiza
Tot el poder per als soviets! - Vladímir Ilitx Lenin
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!