el-messies-de-dune-9788412614404

Dotze anys després de convertir-se en l’emperador de l’univers conegut, en Paul Muad’Dib Atreides observa impotent la jihad que havia vaticinat i no ha pogut aturar. Els fanàtics arrasen civilitzacions i cometen atrocitats sota el seu estendard. Mentrestant, la cort imperial d’Arrakis bull de conxorxes i disputes pel poder. Els seus enemics voldran aprofitar la situació i faran el que calgui per fer caure o sotmetre la Casa Atreides.

Reprenent el camí que havia començat a Dune, Herbert continua explorant qüestions sobre l’ecologisme, la teologia, la política o el poder. El messies de Dune és el segon llibre de la trilogia de les Cròniques de Dune, una de les sagues de ciència-ficció més importants de la història del gènere.

Frank Herbert (Tacoma, Washington, 1920-1986). Va ser un dels grans autors de ciència-ficció, reconegut especialment per la novel·la de 1965 Dune i les cinc seqüeles que va fer-ne. Tot i que es va fer famós per les seves novel·les, també va escriure contes i va treballar com a periodista de diaris, fotògraf, revisor de llibres, consultor ecològic i conferenciant. La primera història de ciència ficció de Herbert, Looking for Something, es va publicar al número d’abril del 1952 de Startling Stories, que llavors era una publicació mensual. Tres més de les seves històries van aparèixer en números de 1954 de Astounding Science Fiction i Amazing Stories. La seva carrera com a novel·lista va començar el 1955 amb la publicació en sèrie d’Under Pressure a Astounding a partir del novembre del 1955; després va ser publicat com a novel·la amb el títol El drac al mar.

DUNA - Frank Herbert
DUNE - Frank Herbert
Escrits llibertaris - Albert Camus
L’home a qui ja no agradaven els gats - Isabelle Aupy
La fi de la infància - Arthur C. Clarke
Planeta d'exili - Ursula K. Le Guin
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!