sunny-9788416698943

El Sunny és així: brillant. Sempre té un gran somriure i un comentari agradable a la boca. És el xaval més esbojarrat dels Defenders, l’equip d’atletisme de l’institut. També és el més ràpid en la mitja distància. Però la seva vida no sempre ha estat brillant. El Sunny és un assassí. O almenys això és el que ell es pensa. La seva mare va morir mentre el portava al món. I de la manera que el tracta el seu pare no és estrany que se’n senti culpable. Ell li ha inculcat que ha de córrer com ho va fer la seva mare. Però el Sunny detesta córrer i competir contra els seus amics. I no tardarà a adonar-se que, en la vida, guanyar no és sinònim d’arribar primer.

Jason Reynolds ens meravella de nou amb la història de l’indomable Sunny. Un xaval ple d’energia que ens farà riure i plorar mentre busca el seu lloc en un món on no encaixa. Després de la gran acollida a casa nostra de Ghost i Patina, Sunny és el tercer assalt de l’electrificant i premiada sèrie Track. La història d’uns xavals de barri que busquen en l’esport la manera de fugir dels conflictes que els acacen. La tetralogia aclamada per públic i crítica com una de les millors sèries de llibres per a joves dels últims anys als Estats Units.

Jason Reynolds Nascut a Washington DC i criat a la veïna Oxon Hill, Maryland, Jason Reynolds va trobar inspiració en el rap per començar a escriure poesia. Durant més de vint anys va escriure poesia abans d’escriure la primera novel·la el 2014, When I Was The Greatest, que va guanyar el premi Coretta Scott King. Els quatre anys següents va publicar set novel·les més, com la reconeguda trilogia Track, que comença amb Ghost (2016), finalista del National Book Award, i continua amb Patina (2017) i Sunny (2018); la novel·la As brave as you (2016), guanyadora dels premis Kirkus 2016, NAACP Image i Schneider Family Book; o la novel·la Miles Morales: Spider-Man per a Marvel Comics (2017). Posteriorment Reynolds va tornar a la poesia amb Long Way Down (2017), una novel·la en vers que reconeguda amb la Menció d’Honor dels premis Newbery i Printz. El 2020 va publicar Stamped: Racism, Antiracism and You amb Ibram X. Kendi. Tot per l’aire ha estat un èxit immediat als EUA. Jason Reynols ha rebut el premi Margaret A. Edwards de la Young Adult Literary Services Association per la seua aportació a la literatura juvenil.

Traduccio d'Elisabet Rafols

Lu - Jason Reynolds
PATINA - Jason Reynolds
GHOST - Jason Reynolds
Tot per l'aire - Jason Reynolds
Més enllà dels murs - Mercè Climent
Quan ja no quede ningú - Esther López Barceló
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!