la-lucy-a-la-vora-del-mar-9788418858383

El març del 2020, en William, l’exmarit de la Lucy, li demana que deixi Nova York i se’n vagi amb ell a una casa que ha llogat a la costa de Maine. Ella hi accedeix a contracor i marxa pensant que tornarà al cap d’una o dues setmanes. Però les setmanes es converteixen en mesos, i només queden la Lucy, en William i el seu complex passat junts en una caseta arran de mar.

Farcida d’emoció i empatia, La Lucy a la vora del mar evoca la fragilitat i les lluites que comporta l’aïllament, així com les possibilitats que poden inspirar els dies llargs i tranquils. Al centre d’aquesta novel·la commovedora hi trobem les profundes connexions humanes que ens sostenen, fins i tot quan el món sembla que s’ensorri.

Elizabeth Strout va néixer a Portland, Maine, l’any 1956. És autora de diverses novel·les, entre les quals destaquen Em dic Lucy Barton, Tot és possible, Els germans Burgess, Olive Kitteridge (Premi Pulitzer 2009 i Premi Llibreter 2010) i Llum de febrer, totes cinc publicades per Edicions de 1984. Els seus relats curts han estat publicats a nombroses revistes de prestigi, com ara el New Yorker i el New York Times.

AI, WILLIAM! - Elizabeth Strout
L’artista del tupè i altres relats - Nikolai Leskov
Contes - William Faulkner
El dia de l'alliberament - George Saunders
Guerra i pau - Lev Tolstoi
El passat - Tessa Hadley
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!