emma-goldman-manifest-9788419719447

Endinsa’t en aquest viatge íntim per la vida d'aquesta llibertària i feminista contemporània, que va abraçar la idea revolucionària de l'alliberament personal com a fonament de la transformació social. Emma, una autèntica anarquista, va encendre flames de passió en les masses amb la seva força indestructible en defensa de la llibertat de pensament i d'expressió. Ella liderava els moviments de protesta, exigint el dret a gaudir de la vida en plenitud i rebutjant qualsevol abús de poder.

A través de les seves apassionades conferències, Emma connectava profundament amb el públic, transmetent la tràgica realitat de l'opressió. Les seves paraules magnètiques i esclaridores omplien les ànimes de la gent amb un sentit commovedor d'esperança, recordant-los que la resistència era el camí cap al canvi. Amb cada paraula, ella encarnava la tenacitat humana i es convertia en un símbol global de resistència contra el poder de les autoritats.

Vivian Gornick pinta amb habilitat un retrat proper i penetrant d'aquesta heroïna intrèpida, la qual va fer el que Tolstoi anhelava en una obra d'art: fer que les persones estimessin més la vida. A través de les pàgines d'aquesta apassionant narrativa, descobrirem la força ardent que va conduir Emma Goldman cap a una vida de significat profund i un exemple immortal de com el coratge pot canviar el món.

Vivian Gornick és una escriptora i crítica literària. Va créixer al Bronx entre comunistes i socialistes, Gornick es va convertir en una escriptora llegendària narrant l'aparició del moviment feminista dels anys setanta, i una respectada crítica literària. Les seves obres inclouen les memòries Vincles ferotges (L’altra, 2017) –classificada com la millor memòria dels últims cinquanta anys pel New York Times.

Ovni 78 - Wu Ming
Que pagui Pujol! - Joni D.
Un segle costa amunt - Ramon Usall
Fum de fàbrica - Joan Salvat-Papasseit
L’art de l'excés - Maiol De Gràcia
Els ultres de la Peña Ibérica - José Fernando Mota Muñoz
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!