mon-de-bojos-9788418705700

La salut mental és una qüestió política, però sovint en parlem com d’un afer personal. Com està connectada l’actual crisi de salut mental amb el capitalisme, el racisme i altres temes socials? En un món diferent, com podríem transformar les maneres com pensem sobre salut mental, diagnosi i tractament?

Aquestes són algunes de les grans preguntes que es fa Micha Frazer-Carroll mentre revela com la salut mental és una qüestió política urgent que necessita una comprensió més profunda més enllà de les campanyes de sensibilització d’avui dia. L’autora explora la història dels asils i la psiquiatria; la relació entre la justícia de la discapacitat, l’alliberament queer i la salut mental; l’art i la creativitat; les presons i l’abolició, i models alternatius de cura. Món de bojos és un antídot radical i optimista a la patologització, el control i la vigilància de la imaginació.

Micha Frazer-Carroll és columnista a The Independent. Anteriorment ha estat editora a gal-dem, The Guardian i Blueprint, una revista de salut mental fundada per ella mateixa. També ha escrit per Vogue, HuffPost, Huck i Dazed. Va ser nominada al premi Comment Awards’ Fresh New Voice of the Year Award, i el premi Observer/Anthony Burgess Award for Arts Criticism. Està compromesa amb el periodisme per desafiar els sistemes de poder.

Nascuts per vèncer - Arran
Deu mites sobre Israel - Ilan Pappé
En encesa espera - Benet Salellas i Vilar
Tot el poder per als soviets! - Vladímir Ilitx Lenin
Teoria feminista - bell hooks
Apòstols i mercaders - Pere Foix Cases
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!