llop-entre-llops-9788492440948

Després de la publicació d’I ara què, homenet? i de la versió íntegra de Sol a Berlín, presentem al lector Llop entre llops, la gran obra mestra de Hans Fallada.

Ambientada durant la República de Weimar, la novel·la Llop entre llops fa un retrat del col·lapse de la cultura, l’economia i la política alemanyes durant els anys posteriors a la Primera Guerra Mundial, i de la dura lluita de l’home del carrer per sobreviure a aquesta catàstrofe.
«Som a Berlín, al carrer de Georgenkirch, tercer pati interior, quart pis, juliol del 1923, el dòlar costa de moment —a les sis del matí— 414.000 marcs.»
Així comença aquesta novel·la, ràpida i vibrant com un thriller, fascinant com una bona novel·la històrica i escrita amb un lirisme impactant: Llop entre llops descriu la vida a Alemanya en aquells temps ombrívols en què la incertesa quotidiana abocava els seus habitants a sortides extremes i mai abans imaginades.

Diu Alfred Kazin, al The New York Times: «La seva novel·la més ambiciosa… profundament commovedora… l’autor evoca més del que es pot suportar, però no més del que cal aprendre, interioritzar i entendre».

Sol a Berlín - Hans Fallada
L’artista del tupè i altres relats - Nikolai Leskov
Contes - William Faulkner
El dia de l'alliberament - George Saunders
Guerra i pau - Lev Tolstoi
El passat - Tessa Hadley
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!