cap-altre-amic-que-les-muntanyes-9788417925260

El 2013 Behrouz Boochani va ser il·legalment detingut a l’illa de Manus, un centre de detenció d’immigrants prop de la costa d’Austràlia.  A la presó, on ha passat sis anys, sense eines ni espai per a la creació, Boochani va escriure heroicament a través de WhatsApp aquest llibre. Un llibre sobre la violència i les injustícies que es cometen en el nostre nom amb l’excusa de la llei.

L’obra es va publicar a Austràlia i va guanyar els premis més importants del país convertint-se en una denúncia i visibilitzant una vergonya internacional.  Un dels llibres més venuts el 2019 és el crit de resistència i l’extraordinari testimoni d’un refugiat.  Una veu que ens recorda les vivències de tants refugiats i migrants apàtrides empresonats a tot el món.

Behrouz Boochani és periodista i un reconegut defensor dels drets humans, guanyador d’un Media Award d’Amnistia Internacional d’Austràlia, se li han atorgat també els premis Diaspora Symposium Social Justice Award, Liberty Victòria 2018 Empty Chair Award, de l’Anna Politkóvskaia de periodisme i del Premi Veu Lliure PEN Català 2020.

Els desposseïts (50 aniversari) - Ursula K. Le Guin
Sexe fora de norma (Humor) - VVAA
El hombre al que ya no le gustaban los gatos - Isabelle Aupy
El problema dels tres cossos - Cixin Liu
Escrits llibertaris - Albert Camus
L’home a qui ja no agradaven els gats - Isabelle Aupy
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!