la-nit-de-les-sabates-magiques-9788418723377

La Irati, l’Unai, en Pau, i la Fiona, són personatges reals amb diversitat funcional. Tots quatre persones meravelloses que ens conviden a canviar els estereotips i a despertar la nostra sensibilitat envers les seves vides. Aquest conte vol promoure una mirada inclusiva, acollidora, que converteixi la dificultat en oportunitat, que abraci la diferència, reclamant que totes les persones podem aportar al nostre entorn, al barri, a la comunitat, al món.

Ajuda’ns a fer visible la diferència, a parlar de convivència diversa, i no caldrà parlar d’inclusió. Siguem ponts i no barreres. 

Som la Pilar i l’Angela, mares de dos nois amb autisme, de 15 i 18 anys, que portades per la il.lusió hem creat aquest conte, inspirades en la cançó de Rozalén «Las hadas existen»... busquen, somien i mai desisteixen, lluiten per fer la seva meta, realitat. Així que... aquí estem! La vida a cada una de les nostres famílies ens ha ofert l’oportunitat de conviure a diari amb la neurodiversitat, dins l’espectre de l’autisme, en un món no sempre inclusiu. Volem posar el nostre gra de sorra amb un conte que posa en valor la diferència i la diversitat. Com a mestres i mares, creem en la força dels contes per a comunicar, connectar amb les emocions i educar. Aquest conte vol ajudar a abraçar la diferència i contribuir a construir un món millor i més just. Volem que amb els ulls inclusius i empàtics amb els que mirem als nostres fills i a totes les persones amb diversitat funcional, així els vegi el món, persones amb drets, dignitat i que busquen tenir una vida plena com volem tothom.

MISIÓN DISLEXIA - VVAA
MISSIÓ DISLÈXIA - VVAA
LA NOCHE DE LOS ZAPATOS MÁGICOS - VVAA
SOCARRADES - VVAA
Piscina Poesia - VVAA
Un mapa para la incertidumbre - Miquel Missé | Alex Martinez
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!