agenda-llibertaria-2023

L'agenda llibertària editada cada any pel Centre d'Estudis Josep Ester Borràs i l'Ateneu Columna Terra i Llibertat conté les col·laboracions il·lustrades d'un bon grapat de companyes d'arreu del territori i informació rellevant per tot l'any.

Els textos d’enguany recullen algunes revoltes i alçaments que han passat al món els darrers trenta anys i que, gràcies a l’organització i constància en la lluita, han aconseguit, en la majoria dels casos, els objectius i reivindicacions que perseguien. Algunes d’aquestes mobilitzacions han sigut més massives i amb una organització més formal, d’altres han sigut protestes sobre un projecte concret i més espontànies, però en qualsevol cas totes són exemples que demostren, un cop més, que sense lluitar el capitalisme avança i acaba per retallar els drets i llibertats de la classe treballadora. I aquesta és la temàtica dels textos i il·lustracions de l’Agenda Llibertària del 2023.

Hi ha les seccions habituals: calendari menstrual, calendari de l’hort, directori llibertari, citacions i efemèrides. Quant a la llengua de l’agenda, s’han utilitzat les llengües maternes de les persones del col·lectiu i l’esperanto, de tothom i de ningú. Pel que fa a la llengua de les ressenyes, ha estat l’escollida per les persones que les han escrit.

Volem agrair l’ajuda de totes les persones que desinteressadament, d’una manera o altra, han fet possible aquesta edició

HUMANITAT NOVA #07 - VVAA
LA MADEJA #10 - VVAA
ANOTHER DINNER IS POSSIBLE - VVAA
FEEDING THE MASSES - VVAA
TERRITORIOS EN DISPUTA - VVAA
MANIFIESTO CONSPIRACIONISTA - VVAA
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!