petita-filosofia-per-a-temps-trastocats-9788418858277

Vivim en una època de gran confusió. Com sol passar en temps de crisi, som incapaços de llegir el present. Ens cal orientació, i la filosofia és la brúixola que ens pot ajudar a ordenar les idees, a fonamentar les nostres decisions, a posar llum a les pors i a explorar diferents possibilitats sense buscar solucions definitives. La filosofia és una eina antiga però molt moderna, no pot envellir perquè no ensenya què pensar sinó com pensar.

A través d’aquesta obra indispensable, Mauro Bonazzi posa al nostre abast diferents corrents del pensament antic, des de Plató fins a Aristòtil, des dels escèptics fins als estoics i epicuris. Respostes, o intents de respostes, als mateixos problemes als quals ens continuem enfrontant actualment: existencials, polítics i socials. Fins i tot avui, amb el seu poder d’indagació, la filosofia continua sent la millor oportunitat per il·luminar el present.

Mauro Bonazzi (1973) va estudiar Clàssiques i Filosofia a la Universitat de Milà. Després d’un temps fent recerca a Leiden i Cambridge, va tornar a Milà, on va treballar com a professor al Departament d’Història de la Filosofia Antiga. Ha estat professor convidat a diverses universitats d’Itàlia i França. Actualment és professor de Filosofia Antiga i Medieval a la Universitat d’Utrecht, i col·labora al Corriere della Sera. Entre les seves publicacions destaquen À la recherche des idées. Platonisme et philosophie hellénistique (2015), Il platonismo (2015), Atene, la città inquieta (2017), The Sophists (2019) i Creature di un sol giorno (2020).

Què hi fem, aquí? - Marilynne Robinson
L'arrelament - Simone Weil
Maneras de mirar - John Berger
L'eudemonisme social - Michel Onfray
Contra els punts del camino de l'Opus Dei - Mossèn Josep Dalmau
De la decència ordinària - Bruce Bégout
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!