nevada-9788419515025

Clàssic de culte de la literatura queer, 'Nevada' segueix la història d’una dona trans descontenta amb la seva vida que s’embarca en un viatge a través dels Estats Units.

La Maria està apunt d’arribar a la trentena i treballa en una llibreria a Nova York, beu més del compte, pren pastilles de forma aleatòria i s’injecta estrògens quan se’n recorda. La separació de la seva xicota suposa un daltabaix en la vida de la Maria, que emprendrà un introspectiu viatge en cotxe a través del país. A Nevada, coneixerà en James, que posarà a la Maria en la incòmode postura de model trans.

Nevada és una història sobre la majoria d’edat, intensa i sincera, i una excavació en la vida marginalitzada pel capitalisme. Guiada per una protagonista terminantment conscient de sí mateixa, Nevada és la gran novel·la de carretera americana que mira cap a una nova generació.

Imogen Binnie Novel·lista transgènere nord-americana que va debutar amb la publicació de Nevada, el 2013, guardonada amb el Premi Betty Berzon a l’artista ermergent i finalista del Premi Lambda 2014 en la categoria de Ficció transgènere. Llicenciada en anglès i psicologia per la Universitat de Rutgers, ha publicat diversos relats curts en antologies de literatura LGBTQ+, ha estat guionista dels drames televisius nord-americans Doubt, Council of dads i Cruel Summer entre altres i durant nou anys va ser columnista de la revista Maximum Rocknroll. Actualment viu a Vermont amb la seva família.

Pròleg Judit K.
Il·lustració Patricia Cruz
Traducció Bel Olid

La pimpinella blava - Svetlana Slapšak
Sabia llegir el cel - Timothy O'Grady | Steve Pyke
L’espai blanc - Valeria Parrella
L’altra cara de la pell - Jeferson Tenório
Al fons de la memòria de Déu - Xurde Álvarez
Union Street - Pat Barker
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!