salvador-puig-antich-9788416855872

En Salvador Puig Antich va ser un jove ple d’energia i vitalitat que ho volia canviar tot. Tenia unes ganes boges de lluitar contra les injustícies que tenia al seu davant. Volia una cosa molt simple i alhora molt complexa: canviar-ho tot!

Però... t'imagines voler-ho tot, tot, tot en un món que et dóna ben poca cosa? T'imagines voler viure lliurement en un lloc on t’haguessis d’amagar per no prendre mal només per les teves idees? Descobrirem tot això i més en aquesta nova aventura de la col·lecció Els Petits Tigres, i ho farem amb una companya de viatge molt especial: l'última carta trobada escrita per en Salvador.

Els Petits Tigres són històries sobre vides tan reals com les nostres. Unes vides que podrien semblar de pel·lícula...! Històries properes de persones valentes i entusiastes que van fer coses extraordinàries. A través dels nostres Petits Tigres descobrirem l’alegria de ser lliures, la passió per viure i la constància per fer un món millor. Unes històries que mai s’oblidaran perquè mai ens cansarem de llegir-les i explicar-les.

PERE CASALDÀLIGA - Uriol Gilibets
MARIA MERCÈ MARÇAL - Uriol Gilibets
L’ARMARI DE L’ÒLIVER - Marta Palència | Arola Segarra | Brenda Moreno
Feti i el pesticida malèfic - Neus Cáceres
Ortiga i os - T. Kingfisher (Ursula Vernon)
Araña toca el piano - Benjamin Gottwald
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!