elatsoe-9788419206626

L’Elatsoe té un poder: és capaç de cridar els esperits dels animals morts, una habilitat molt útil per seguir acompanyada del seu difunt gos, en Kirby. Quan el seu estimat cosí mor per un accident de cotxe, el seu fantasma li descobreix que va ser assassinat. Però, qui el va matar i per què?

Elatsoe és la història d’una protagonista valenta i decidida que, amb l’ajuda dels seus amics, haurà de fer un viatge i enfrontar-se a la realitat d’una ciutat i les seves perversions. La combinació de misteri, fantasia, terror i mitologia confereixen un valor extraordinari a una història deliciosa i màgica.

Darcie Little Badger és una apatxe lipana de Texas, llicenciada en Ciències de la Terra, escriptora i fan de tot allò bell i inquietant. El seu debut literari, Elatsoe, va guanyar el prestigiós premi Locus a millor debut literari, es va convertir en un bestseller i va ser inclòs en més d’una dotzena de llistes amb els millors llibres de l’any, a més de ser reconeguda com una de les cent millors novel·les de fantasia de tots els temps per la revista TIME. La seva segona novel·la, A Snake Falls to Earth, va rebre el premi Newbery i va ser finalista del National Book Award en la categoria de literatura juvenil.

Escrits llibertaris - Albert Camus
L’home a qui ja no agradaven els gats - Isabelle Aupy
La fi de la infància - Arthur C. Clarke
Planeta d'exili - Ursula K. Le Guin
La crònica diamant - Stalker
Fundació i imperi - Isaac Asimov
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!